Terapije

TERAPIJE Z ZAVESTJO
MARIJE MAGDALENE

Kaj ti prinaša zavest Marije Magdalene? Zavest Marije Magdalene je tisto stanje, kjer ni bolečin, čustvenih ran, občutkov zlorab, manipulacij, strahov, negativizma in notranjega nemira. Zavest Marije Magdalene ti da občutek mirnosti, nežnosti, ženskosti, blaženosti,..

TERAPIJE REIKI KUNDALINI

Kundalini Reiki je metoda zdravljenja z univerzalno božansko energijo. Zdravi fizično telo, energijsko telo in dušo. Meni osebno je Kundalini energija izjemno dragocena. Pomagala mi je v zelo težkih trenutkih in situacijah mojega življenja. Zelo sem hvaležna za to.

TERAPIJE S
KRISTUSOVO ZAVESTJO

Kristusova zavest je stanje brez strahov, zavisti in ljubosumja. Je stanje zavedanja, kjer ni vloge žrtev, tekmovalnosti, čustvene nezrelosti in manipulacij. Odpre se ti srce in okrepi samozavedanje. Kristusova energija zdravi čustveno telo, mentalno in fizično.

KRISTALOTERAPIJE

S programiranim kristalom lahko vplivaš na vodo v tvojem telesu in tako zdraviš svoje biološko telo, mentalni in čustveni sistem. Z osebnim pogovorom ugotoviva kakšna je tvoja želja, namen, kaj si želiš drugače, nadgraditi, pozdraviti,…